Tillbyggnad Varberg

En tillbyggnad är en ökning av volym på ett befintligt bygge. När man planerar ett tillbygge till sitt hus finns det ett flertal faktorer man bör förhålla sig till. Planeringen är a och o för att bygget ska gå till på ett smidigt och korrekt sätt utan oväntade missöden. För att försäkra sig om att tillbyggnaden blir precis som tänkt, är det en klok idé att ta till professionell hjälp. Där kommer vi på Bra Bygg Varberg in i bilden med certifierade och välutbildad personal.

Övergripande förutsättningar

Projektet tillbyggnad är ingenting som sker över en natt. Det finns ett flertal viktiga bitar att tänka igenom innan byggandet kan ta fart. Man bör bland annat se över hur marken är bestraffad där den tilltänka tillbyggnaden ska byggas. Samt försöka se framför sig hur tillbyggnadens storlek, fasad och planlösning passar ihop med det befintliga huset. Sedan krävs det normalt sätt ett bygglov från kommunen för en tillbyggnad. Detaljplanerna som kommunen förskriver kan se olika ut beroende på vart i landet du bor, det bästa är att vända sig till ansvarig i just din kommun för att få exakt svar på vad som gäller.

 Inspiration och idéer

Bygga till en altan, höja taket på huset, gräva ut en källare, en tillbyggnad kan ske på flera olika sätt, uppåt, åt sidan eller neråt. Det finns alltid regler och olika faktorer som speglar in. Man kan ha mängder av idéer och drömmar om hur kommande tillbyggnad ska se ut. Se bara till att ha koll på vad som står i din kommuns detaljplan innan drömmarna blir för stora och inspirationen lika så. Vi på Bra Bygg vill såklart att era drömmar ska uppfyllas, därför uppmanar vi er att se över regler och andra viktiga faktorer man behöver förhålla sig till innan ni planerar ert bygge.

Kontakta oss!

Med vårt höga kunnande och långa erfarenhet vill Bra Bygg ge dig bästa förutsättningarna. Vi vill överträffa dina förväntningar om en lyckad tillbyggnad. Vill du samarbeta med oss? Varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon så berättar vi mer.

BEGÄR OFFERT

Är ni intresserade av en offert eller bara en prisförfrågan. Kontakta oss redan idag!

Referenser

Klicka för att gå till vårt bildgalleri där du kan se och bläddra bland våra referensjobb.

Önskar ni fler referenser vänligen kontakta oss via våra kontaktuppgifter.

.
se_mer